DMY Berlin 2015: "Keşfetme" Yeni Nesil Ürün Ve Mobilya Tasarımı

09:15


Berlin'in 13.  GAY Uluslararası Tasarım Festivali , yeni bir mekanda ve profesyoneller gününde, bu yıl kendini yeniden icat etti. Homedit odaklı tasarımcılar, ev iç tasarım dünyasında marjinalliğin hat safhada olduğu bu sergi alanı   8000 m² .Keşfetmek için bende sizler gibi heyecanlıyım..



Kraftwerk, Berlin'in canavarca beton duvarlarını  Powerstation sergisi için insan konforu ile karşılaşmalı  sığınaklar haline durdurarak,mat ışıkları  parlayan ışıklar dönüştürerek, ileriye dönük bir distopya fon için katkıda bulunur. 

Laboratuvar



DMY ve IKEA Vakfı tarafından desteklenmeye seçilen 25 elemeye kalan tasarımcılar var.Bu sergi alanında da en çok labaratuvar bölümü baya ilgi çekti. Geleneksel çömleklerden, ekili insan derisi hücrelerinden yapılan gıda ambalajlanmasına kadar ilginç he şey mevcut.


İnsan hücrelerinden yapılan bu çalışmada  (Valerian BLOS) içine enjekte edilen süt sayesinde hücreler çürümeye başlar.Amaç kötü gıda uyarımı yapmaktır.




Siyah Çömlekçilik



Sara de Campos , bu nefis sade siyah kaseyi üretmek için Barro Negro seramik işlemini kullanır. Pürüzsüz derin tonu ile  odun ve ardından bitkileri yakarak ortaya çıkarır.
Kozalaklar



Londra merkezli tasarımcı ve performans sanatçısı Jule WAIBEL  en esnek katlama yöntemi ile  yaptığı çalışmasında  kabuk ve deniz kestanesini uyandıran bir organik formu ile dikkat çekiyor.




Sıkıştırılmış deri



Sıkıştırılmış deri, renkli soyut desenler içeren sıradışı tablolar oluşturmak için sert bileşenler haline getirilir.İspanyol tasarımcı Jorge PENADES 3B tasarım dünyasında deri için yeni bir rol yarattı.

Kontrplak tembel


Vitruvius adam esinlenen bu özenle hazırlanmış kontrplak tembel, rahat bir yaslanmaya teşvik için  mükemmel bir  geometriye uygundur. 5 eksenli CNC freze doğru sağlar ve düzgün Brüksel tasarım ekibi tarafından kesilmiş ahşap katılır Stüdyo Modan .

Showroom








Efsanevi koltuk 366



Kağıt Heykeller






Endüstriyel





You Might Also Like

0 yorum

Popular Posts

Subscribe