Dekoratif Seçmeler

17:10


Ev dekorasyonunda ufak dokunuşları çok seviyorum. Minimal aksesuarlar özellikle olmazsa olmaz bana göre. Sizler için birkaç dekoratif ürün kombinledim. Bu ürünler içerisinde en çok kristal olan ve alt kısmı bakır olan kadehler. Keşke benim olsa diye iç geçirdim. Muazzam bir masa düzeninde bu kadehlerin ne kadar şık durduğunu hayal etsenize? Bence de çok ama çok güzel durur.
Aslında bakarsanız ben bu ürünlerin hepsini çok beğendim. Mumları çok severim. Çok sevdiğim içinde büyük ihtimalle kendi evimde gerek dekoratif gerekse kullanmak için birçok çeşitte evimde barındıracağım kesin. Mum yaktığım an bir sakinlik bir huzur geliyor sanki. Hele bir de güzel mi güzel kokuyorsa; böyle loş ışığın altında en sevdiğim not defterimi alıp bir şeyler karalıyorsam ve bir fincan kahvem varsa kimse benden güzel olamaz.

Bunların haricinde mermer saatin tasarımı ilgimi çekti. Gayet sade tam benlik. Eminim benim gibi bu tarz sadeliklere aşık olanınız vardır. Genelde rengarenk ev ürünleri kullanan bayanları içten içe kıskanırım fakat nedense cesaret edemiyorum. Ne cesaret ama ? Hiç sıkılmıyolar mı acaba bu kadar renkli bir dünyadan? Özellikle mutfak ürünlerinde hayret ediyorum. Ben kesin sıkılırım ve bunalırım. Hayal ederken bile afakanlar basıyor. Fakat böyle olan bayanlara inanılmaz saygım var. Özenilesi bayanlar. 
Dekoratif ürünleri umarım beğenirsiniz. Aşağıda görselleri ile beraber linklerini de paylaştım. Her bir siteye bakındım ve gerçekten çok hoş çok marjinal tasarım ürünlerini bulabilirsiniz. İyi gezinmeler:)


 CASA.COM  Tom Dixon Kokulu Mum
Burkedecor.com Özel tasarım Vulcan Vazo
 Bloomingdales.com
 Lumens.com Mermer Duvar Saati

Barneys.com Ajanda

You Might Also Like

2 yorum

  1. Yine çok zevkli aksesuarlar seçmişsin canım :) Bu ara gold ve gri renkte ürünlere ilgim bi hayli fazla bakarken gözüm kalmadı değil hani. Özellikle de mumlar :)

    Benim de mutfak eşyalarım rengarenk :) Ama şunu söyleyebilirim bana mutfağı ve mutfakta vakit geçirmeyi sevdiren aslında bu rengarenk mutfak eşyalarım. Zaman zaman değişen zevklerim oluyor tabi ama farklı aksesuarlarla kombinleyince bu yeni zevkime bir şekilde uyum sağlayabiliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benim. Cidden benim bile gözüm kalmadı değil hani.
      Rengarek mutfağın var ise cidden tebrik ediyorum. Hayranım yani ben cesaret edemiyorum. Bu durumda mutfağını da merak etmedim değil yani. Blog paylaşımlarından anladığım kadarıyla zevkli bir bayan olduğunu görüyorum. Mutfağın ve evin şirin mi şirin dekorasyona sahiptir. :)

      Sil

Popular Posts

Subscribe